Полезни съвети и препоръки

Как да закупите самолетен билет

Самолетен билет можете да закупите онлайн, чрез сайта на bultrav.com. За целта използвайте търсачката за полети и следвайте етапите на резервационния процес.
Можете, също така, да закупите самолетен билет и по телефона, като се свържете с нашия център за обслужване на клиенти на номер 0700 15 355, *5355 за мобилните оператори или 00 359 2 955 75 80 за обаждане от чужбина.

Билетът Ви ще бъде издаден веднага след приключване на резервацията при плащане с кредитна карта или след отразяване на платената сума по нашата банкова сметка при плащане с банков превод.
Електронният самолетен билет ще Ви бъде изпратен по електронната поща в PDF формат.

Как да сте сигурни, че резервацията на полет е била успешна

След завършване на процеса на резервация, системата автоматично ще генерира уникален номер на резервация, който ще видите на екрана.
След извършване на плащане с кредитна карта, Вие ще получите самолетен билет в рамките на 24 часа. При плащане с банков превод, ще получите потвърждение за направена резервация, а самолетния билет ще бъде издаден веднага след като заплатената сума се отрази в нашата банкова сметка.

За полет с редовна авиокомпания, можете да проверите данните на своята резервация на нашия сайт – страница Моята резервация.
Резервация на полет с нискотарифна авиокомпания може да бъде потвърдена чрез връзка с наш консултант на номер 0700 15 355, *5355 или 00 359 2 955 75 80 (за обаждане от чужбина).

Кои авиокомпании са най-евтини

Евтини самолетни билети предлагат нискотарифните авиокомпании.
Все пак, имайте предвид, че тези авиокомпании прилагат много допълнителни такси за услуги като превоз на регистриран багаж, храна на борда и други, които редовните авиокомпании не таксуват.

Винаги си струва да проверите предложенията и на редовните авиокомпании, тъй като често се случва крайната цена на техен полет да е по-ниска от тази на нискотарифна авиокомпания, след добавяне на всички допълнителни услуги.

Можете ли да преотстъпите самолетния билет

Самолетния билет може да бъде използван само от неговия собственик, чието име фигурира в билета. Смяна на името е възможно само с някои авиокомпании, но обикновено услугата е по-скъпа от закупуването на нов самолетен билет.

Какво е такса за обслужване

Таксата за обслужване се добавя към цената на резервацията. Тази такса включва много допълнителни услуги, които eSKY.bg ще Ви предостави, а авиокомпаниите често не могат да предложат, като:

Персонална обработка на всяка резервация и коректно издаване на самолетни билети
Предлагане и организиране на всички съпътстващи туристически услуги
Професионална спешна помощ при възникнал проблем с резервация
24/7 възможност за търсене и онлайн резервиране на самолетни билети
7 дни в седмицата обслужване по телефона или на място в офиса
Персонално внимание и подход към всеки потребител и клиент на eSKY.bg
Своевременна информация за евентуални промени или анулиране на полет
Посредничество при преговори с авиокомпании, застрахователи и летища
Сигурност и професионализъм при организацията на всяко пътуване

Нашите опит и професионализъм са гаранция за коректната обработка на всяка резервация и правилното издаване на самолетни билети,
според разпоредбите на IATA и условията на съответната авиокомпания. Ние ще бъдем Вашият представител при преговори с авиокомпании, застрахователи и летища в случай на необходимост.

С нас лесно, бързо и удобно можете да търсите, резервирате и закупите самолетен билет или друга туристическа услуга. Седем дни в седмицата сме на Ваше разположение за информация, резервации и подкрепа.
С нас винаги своевременно ще получавате информация за промяна в разписанието или анулация на полет, както и най-удобен резервен вариант при необходимост. Таксата за обслужване Ви гарантира сигурност, коректност и професионализъм при планирането, организацията и протичането на Вашето пътуване. Резервирайки с eSKY.bg, спестявате време, нерви и пари!

Какво е регистриран багаж

Регистрираният багаж е основният багаж, който се превозва в багажното отделение на самолета, и който трябва да предадете при регистрация на летището.

Въвзможен ли е превозът на животни в самолета

Само някои авиокомпании позволяват превоз на животни на борда на своите самолети. Правилата за превоз на животни са строго определени от съответната авиокомпания. Повече информация, в случай че Ви предстои такова пътуване, можете да получите като се свържете с наш консултант от центъра за обслужване на клиенти.