Има наистина ниски цени за самолетни билети

Да си стратег със сигурност винаги ще ти е от полза. Дали ще проучиш времето преди почивка на море, ще проучиш какви ще са цените на зимните гуми през различните сезони или ще планираш почивката си на екзотични острови поне няколко месеца по-рано, ще бъде само в твоя изгода, спрямо финансовото ти състояние.

Ниски цени за самолетни билети наистина има, но само за тези, които предварително са уточнили датите за пътуванията си. В повечето случаи ниските стойности са движени от по-слабата заинтересованост от потребителите.

Прочети цялата статия

Онлайн резервациите- начин да си спестим време и пари

Онлайн резервациите- начин да си спестим време, пари и нерви Неслучайно онлайн резервациите стават все по- предпочитан начин да запазим хотелска стая, билети, място в ресторанта или театъра. Но защо интернет сайтовете за резервации набират толкова голяма популярност.Причините за това са няколко, но най- съществената от тях е времето, което спестяваме в намирането на подходящата за нас алтернатива.

Да вземем пример с планирането на вашата ваканция или бизнес пътуване.В сайтовете за онлайн резервации се предлага голям избор от хотели с подробна информация за всеки един от тях, включително снимки, карта на мястото и цени. Само с няколко клика на мишката, вие можете да изберете мястото, където да прекарате вашата почивка, да намерите хотел, който да отговаря на изисквания ви, да запазите стая и да платите.

Прочети цялата статия

Колко по-рано трябва да помислим за евтини самолетни билети?

Закупуването на самолетни билети спокойно може да се приеме като хазартна игра. Може да извлечете максимална изгода, а може и да вложите по-голяма сума от колкото сте очаквали. Напълно разбираемо е, че маркетинговите стратези на авиокомпаниите с дългогодишни проучвания са изчислили точните дати и сезони, в които повишават техните цени и такива, в които ги понижават.

Напливът на пасажери и събития, които го предизвикват са празници, почивки, конференции и подобни. За отлив не може да се говори, защото това са непредвидени обстоятелства, които се вземат предвид навременно и цените разбира се поемат нагоре.

Прочети цялата статия